Permanente Make-up

 

Wat is permanente make-up ?

Permanente make-up is dé manier om er zelfs tijdens het sporten, een middagje sauna of in het zwembad verzorgd uit te zien. Je wenkbrauwen, eyeliner en lipcontour zullen er altijd perfect uitzien. Make-up wordt overbodig en het bespaard je flink wat tijd in de ochtend! Permanente make-up blijft gemiddeld tot 2 jaar zitten.

Hoe wordt permanente make up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neergaat, een speciaal huidvriendelijke pigment in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen om uw schoonheid te accentueren. Het pigment wordt vlak onder het huidoppervlak aangebracht, om precies te zijn, in de bovenste laag van de lederhuid. Een tattoo daarin tegen wordt in het onderhuids bindweefsel aangebracht, hierdoor blijft het levenslang zichtbaar.
Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een vereiste. Uw specialist werkt dan ook met professionele pigmenten en apparatuur van Nouveau Contour. Het apparaat is computer gestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en uw specialiste optimale resultaten kan garanderen.

 

Powderbrows

 

Dunne en/of onregelmatige haargroei door te vaak epileren kunnen met permanente make-up volledig gecorrigeerd worden zodat u weer prachtige volle wenkbrauwen krijgt.

Het dagelijks gebruiken van wenkbrauwpoeders of potloden zijn overbodig, met de powderbrows heb je een langdurig resultaat wat tot 2 jaar mooi blijft zitten. Je staat elke ochtend op met perfect gepoederde wenkbrauwen, dat bespaart mooi tijd! De behandeling duurt gemiddeld 2,5 – 3 uur.

Powderbrows kan toegepast worden als cover-up van oude permanente make up.

 

Hairstrokes

 

Met de hairstrokes techniek worden er fijne, natuurlijke haartjes gepigmenteerd die niet van de echte  haartjes te onderscheiden zijn. De haartjes worden in de richting van de natuurlijke haargroei gezet om een zo realistisch mogelijk resultaat te bereiken. De wenkbrauwen worden voller maar kunnen ook langer of breder gemaakt worden. In tegenstelling tot de ombre brows, wordt bij de hairstrokes de wenkbrauwen niet volledig ingekleurd maar blijf je tussen de haartjes huid zien. Wil je graag een natuurlijke look, kies dan voor de hairstrokes. De behandeling duurt gemiddeld  uur.

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, stuur gerust een email.

PRIJZENLIJST

Powder brows

€ 425,-

incl. 1 gratis touch up

Combi brows

€ 450,-

incl. 1 gratis touch up

BIJWERKINGEN

3-6 maanden

€ 99,-

zeer vette huid

Per behandeling

6-9 maanden

€ 175,-

vette tot normale huid

Per behandeling

10-14 maanden

€ 195,-

vette tot normale huid

Per behandeling

15-24 maanden

€ 250,-

droge tot zeer droge huid

Per behandeling

Bijwerken voor niet bestaande klanten

€ 299,-

Per behandeling

Zie haar website

Zie haar instagram

Onze Vestiging

Linnaeusstraat 52 1092 CM Amsterdam

Mail Ons

amsterdamoost@cliniclaras.nl

Bel Ons

020 69 33 432
06 55 28 73 09

Geef hier uw voorkeursdatum aan
    × Neem contact op