Peelings

Peelings

 

Mesoestetic is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde.
De productie- en controleprocessen van Mesoestetic voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie op het gebied van veiligheid en effectiviteit. Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en meer dan 36 jaar ervaring maar ook dankzij het vertrouwen van talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld, heeft Mesoestetic een ijzersterke reputatie opgebouwd.

Mesoestetic heeft als een van de weinige bedrijven ter wereld de capaciteit en licentie om medicatie te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen voor de behandeling van huid gerelateerde problemen, waaronder aging, pigmentvlekken, (acne) littekens, rosacea, vascularisatie, dermatitis of andere huidaandoeningen.

 

Clinic Lara’s is een officiële Mesoestetic kliniek. Onze specialisten zijn getraind om elk huidprobleem aan te pakken.

Klik hier om een afspraak te maken

Welke soorten Mesoestetics peelings zijn er?

 

Glycolic acid: Glycolzuur heeft een exfoliërende werking. Het hydrateert en egaliseert de huid. Ideaal voor de eerste tekenen van huidveroudering omdat het de collageen aanmaak stimuleert. Geschikt als voorbereidende peeling. Deze peel hebben wij in verschillende concentraties.

 

Salicylic acid: Salicylzuur peelings zijn geschikt voor vette huiden, acne en mee-eters. Salicylzuur controleert de talgafscheiding en verkleint te poriën. Ontstekingen worden verminderd en voorkomen door zijn antibacteriële eigenschap. Deze peel hebben wij in verschillende concentraties. Heb je last van acne? Dan raden wij ook een EMB bloedtest aan. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar de hormonale disbalans, vetzuren, vitaminen enz.

 

Lactic acid: Melkzuur is ideaal voor gevoelige huiden. Het wordt toegepast bij couperose en rosacea. Tevens pakt het oppervlakkige pigmentatie aan.

 

Mandelic acid: Amandelzuur reguleert talg en egaliseert te huidteint. Geschikt bij gevoelige huiden met pigmentvlekken.

 

 

Gecombineerde peelings

 

Melanostop: Deze peeling bevat azelaïnezuur, resorcinol, fytinezuur en tranexaminezuur. Uitermate geschikt voor pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en het verlichten van sproeten. Bij ernstige pigmentatie raden wij Cosmelan aan.

 

Modified Jessner: Deze peeling bevat salicylzuur, melkzuur en citroenzuur. Geschikt bij acne, pigmentvlekken en huidveroudering. Geschikt voor de acne-gevoelige huid, veroorzaakt door de menopauze of van hormonale oorsprong.

 

Azelan: Deze peeling bevat azelainezuur en salicylzuur. Huiden met acne en post inflammatoire hyperpigmentatie (PIH). Ook geschikt bij rosacea.

Mesopeel € 120,-

€ 105,-

ACTIE prijs

Mesopeel rug € 195,-

€ 150,-

ACTIE prijs

TCA 15%: De TCA peeling is een chemische peeling op basis van trichloorazijnzuur. Deze peeling dringt diep in de huid en versneld het laten afschilferen van e bovenste huidlaag. Hierdoor wordt er nieuwe huidcellen aangemaakt en bevordert het de productie van collageen. De TCA is inzetbaar bij matige en ernstige acne huiden, huidveroudering, pigmentatie en oppervlakkige acne littekens.

TCA peeling

€ 165,-

prijs per behandeling

TCA peeling rug

€ 295,-

prijs per behandeling

De peelings van Mesoestetic zijn speciaal ontwikkeld om de beste resultaten te bieden voor het verbeteren van uw huid. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek en de bijbehorende analyse van uw huid kunt u samen met de huidtherapeut tot een geschikt behandelplan komen. Met een peeling verwijderen we dode huidcellen en stimuleren we intensief de cel- vernieuwing. Peelings worden voornamelijk gebruikt om actieve acne, rest acne, pigmentvlekken en oppervlakkige littekens te verminderen. Maar ze kunnen ook heel geschikt zijn om de huidtextuur bij een ouder wordende huid te verbeteren.

Op deze manier zorgen we ervoor dat er sneller en op dieper niveau huidherstel ontstaat.

Cosmelan van Mesoestetic

 

Dé behandeling tegen pigmentvlekken

 

Cosmelan is de meest doeltreffende behandeling tegen pigmentvlekken. Het is de enige behandeling wereldwijd waarmee je 85 tot 95% van het diepliggend pigment kan verminderen. Daarmee is Cosmelan al meer dan 36 jaar dé nummer 1 behandeling voor pigmentvlekken. De behandeling bestaat uit een voorbereidende peeling, een masker en thuisproducten. Door de opbouw van deze kuur en de ingrediënten van Cosmelan verdwijnen de pigmentvlekken en krijg je er een egale, stralende teint voor terug!

Cosmelan € 900,-

€ 795,-

inclusief voorbereidende peeling, cosmelan, thuisproducten en nacontrole

ACTIE prijs

Onze Vestiging

Linnaeusstraat 52 1092 CM Amsterdam

Mail Ons

amsterdamoost@cliniclaras.nl

Bel Ons

020 69 33 432
06 55 28 73 09

Geef hier uw voorkeursdatum aan
    × Neem contact op