Laser ontharen Utrecht

laserontharing amsterdam clinic laras

Laser Ontharen Utrecht

 

Laserbehandelingen met Soprano Ice Platinum en Light Sheer DUET. Clinic Lara’s Utrecht maakt gebruik van de 3 beste laser apparaten voor laserontharing. Sinds 2008 gaan wij altijd mee met de nieuwste technologie om de beste en snelste resultaten te behalen voor laserontharen. We hebben al jaren duizenden tevreden klanten en streven altijd om elke klant tevreden naar huis te sturen. Weet je niet welke laser apparaat het beste voor jou is? Maak dan gratis online afspraak zodat je we je uitgebreid kunnen uitleggen wat de verschillen zijn en welke laseronharing apparaat het beste voor je is. We ontvangen je graag in onze kliniek. Koffie staat al klaar 🙂

Intakegesprek 


Voorafgaand aan laserbehandelingen zal er een intakegesprek plaatsvinden met één van onze specialisten. Tijdens dit gesprek wordt onder andere de procedure uitgelegd en bepaald met welke laser u het beste behandeld kunt worden. In onze kliniek in Utrecht maken wij namelijk gebruik van twee lasers: Soprano Ice Platinum en Light Sheer DUET. Mocht u geschikt zijn om behandeld te worden met onze lasers, dan wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld voor laser ontharen. Houd er rekening mee, indien u gaat starten met behandelingen, dat u gedurende dit traject de haren alleen nog mag scheren.

 

Laser Ontharen voor beste resultaat

 

Deze laser is geschikt voor ieder huidtype, ook voor mensen met een donkere huid of wanneer de huid gebruind is door de zon. In dat laatste geval zal voor de Soprano Diode Laser SHR gekozen worden. Uit de laser komt een krachtige gebundelde laserstraal. Die via het pigment geleid wordt naar het haarzakje waar die energie van de laser omgezet wordt in warmte.  Het haarzakje wordt vernietigd en er kan geen nieuwe haar groeien.

Laser ontharen met een van onze laserapparaten is vrijwel pijnloos. Voor de laserbehandelingen is het pigment wat in het haarzakje zit nodig, wat ook wel melanine wordt genoemd. Dit speelt een belangrijke rol in het laser ontharen. De behandelkop van de laser geeft namelijk een energiestraal af die wordt geabsorbeerd door de melanine wat in het haartje zit.

De opname van de energiestraal gaat gepaard met een warmteontwikkeling die ook het haarzakje bereikt. Het haarzakje bereikt uiteindelijk een temperatuur van ongeveer 70 graden, waardoor het haarzakje wordt vernietigd. Hierdoor kan het zakje geen nieuwe haar meer produceren, mits de behandeling plaatsvindt in de juiste haargroeifase. Uit onderzoek is gebleken dat onze laser ontharen methode zorgt voor ongeveer 80-90% haarreductie.

 

Aantal behandelingen voor laser ontharen

 

Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van het te behandelen gebied, het huidtype, de haarkleur en haartype. Wanneer de haar in de anagene groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid kan deze goed worden behandeld. Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten, zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk. Er worden gemiddeld 6 tot 8 behandelingen geadviseerd bij de meeste mensen, om een goed resultaat te bereiken. Voor een optimaal resultaat wordt over het algemeen het gelaat om de 6 weken, en het lichaam om de 8 weken behandeld.

 

Voordelen van onze laser apparaten

 

 • Geschikt voor alle huidtypen, ook donkere huidtypen kunnen behandeld worden,
 • Geschikt voor grotere oppervlakte,
 • Geen irritatie van omliggende huid,
 •  Speciaal ontwikkeld voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei,
 • onze laserapparaten hebben een FDA- keurmerk. ( De FDA keurt de apparatuur en wordt door fabrikanten en praktijken vaak als keurmerk gebruikt wat moet laten zien dat de gebruikte apparatuur veilig is en geen brandwonden of andere schade toebrengt aan de huid.)
 • U hoeft niet meer te scheren, harsen of epileren,
 • Het behandelde gebied blijft jarenlang glad,
 • Wordt als pijnloos ervaren,
 • Direct na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer hervatten,
 • Geschikt voor mannen en vrouwen.

Onze Vestiging

Hammarskjöldhof 38 3527 HE Utrecht

Mail Ons

utrecht@cliniclaras.nl

Bel Ons

030 808 01 35
06 81 89 40 17

Geef hier uw voorkeursdatum aan
  Light Sheer DUET

  laser ontharen met light sheer duet

  Soprano ICE Platinum

  laser ontharen nieuwste technologie
  × Neem contact op