IMAGE Skincare

Iedereen heeft recht op een gezonde huid. IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering.
Dit komt door de unieke combinatie van behandelingen en thuisproducten. Deze bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten.
Alle producten zijn ontwikkeld door dermatologen en huidtherapeuten.

 

IMAGE Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische en natuurlijke bestanddelen en past de laatste wetenschap toe met klinisch bewezen resultaat.

Clinic Lara’s Utrecht is een officiële IMAGE Skincare kliniek. Onze specialisten zijn getraind om elk huidprobleem aan te pakken.

Facials

 

Tijdens een facial wordt de huid diep gereinigd, wat resulteert in een gezonde en stralende huid.
Doordat de behandeling wordt afgestemd op jouw huid is een direct zichtbaar resultaat haalbaar.
De specialiste zal gebruik maken van krachtige enhancers, zoals hyaluronzuur, retinol, stamcellen, vitamine C en anti-oxidanten.

 

Ormedic – Balancing facial: zeer geschikt voor iedere huid die gedehydrateerd en geïrriteerd is na stressvolle perioden. Zeer geschikt voor zwangere vrouwen en een huid die in disbalans is.

Vital C – antioxidant and anti-aging facial: speciale formule voor het verminderen van de rode, gevoelige en geïrriteerde droge huid. Zeer geschikt bij Rosacea en pigmentvlekken.

Clear Cell – Be Clear Purifying facial: bestrijdt alle soorten acne door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten in combinatie met anti-bacteriële peptiden.

Iluma facial: geeft de huid het bekende ‘GLOW’ effect en is ideaal bij pigmentvlekken en UV-schade.

O2 lift: Luxe facial voor een frisse en stralende huid met direct zichtbaar resultaat.

Facial € 100,-

€ 85,-

ACTIE prijs

Op Maat

€ 50,- / € 150,-

ACTIE prijs

Peelings

 

Intensieve huidverbetering start bij de peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Fijne rimpels, acné of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de peelings werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid, waardoor deze minder snel veroudert.

Signature Facelift een unieke peelingbehandeling met 30% vitamine C, glycolzuur en retinol. De actieve enzymen stimuleren de celvernieuwing. Al na één behandeling een prachtig resultaat!
Ormedic Lift: deze peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie.

Lightening Lift (Forte):  door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid.

Wrinkle Lift (Forte): een basis van Aloë Vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve peeling, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct verminderen.

Acne Lift: Deze peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Hierdoor kalmeert de huid en zorgt het voor celvernieuwing.

Peelings € 120,-

€ 105,-

ACTIE prijs

Peelings op maat

€ 100,- / € 300,-

ACTIE prijs

Peeling rug

€ 140,-

Onze Vestiging

Hammarskjöldhof 38 3527 HE Utrecht

Mail Ons

utrecht@cliniclaras.nl

Bel Ons

030 808 01 35
06 81 89 40 17

Geef hier uw voorkeursdatum aan
    × Neem contact op