Coagulatie

 

Met de coagulatietechniek is het mogelijk om goedaardige, oppervlakkige huidoneffenheden te behandelen. Het is mogelijk om couperose, fibromen, bloedblaasjes, dermatosa papulosa nigra en zelfs blonde/ grijze haartjes te behandelen. De behandelingen worden uitsluitend door onze huidtherapeuten uitgevoerd.

 

  • Couperose

Couperose uit zich als kleine rode bloedvaatjes in het gezicht (met name op de huid, de wangen en de kin).

 

  • Teleangiëctastieën (vaatjes)

Teleangiëctastieën worden ook wel tele’s genoemd. Het zijn rood tot paars verkleurde verwijder vaatjes in het gelaat of ergens anders op het lichaam. De vaataandoening is goedaardig, maar kan wel zorgen voor verstoring van het uiterlijk.

 

  • Spider naevus (spinnenkop)

Een spider naevus is een goedaardige, meestal kleine bloedvatafwijking in de huid. Het ontstaat door een plaatselijk verwijding van een bloedvaatje of meerdere kleine bloedvaatjes. Het uit zich als een klein, rood, en meestal verheven plekje. Het lijkt op het ‘lichaampje’ van een spin, want er is vak een centrum aanwezig waaruit kleine rode bloedvaatjes lopen. Het komt meestal voor in het gelaat.

 

  • Fibromen (steelwratjes)

Fibromen worden ook wel steelwratjes genoemd. Het zijn kleine steelachtige wratjes die vaak voorkomen in het gelaat, de hals, de oksels, de romp en de liezen. Dus vooral op plaatsen waar wrijving ontstaat. Fibromen zijn goedaardig en kunnen gemakkelijk worden verwijderd.

 

  • Dermatosa papulosa nigra (DPN)

Dermatosis papulosa nigra zijn kleine, donkere, licht verheven huidafwijkingen in het gezicht. Het komt vooral voor rondom de ogen, maar kunnen ook op andere plekken tot uiting komen. Het komt vooral voor bij mensen met een donkere huid. Het is en goedaardige afwijking, maar kan wel als cosmetisch storend ervaren worden.

 

  • Elektrische epilatie

Blonde of grijze hartjes kunnen worden verwijderd met behulp van elektrische epilatie.

 

Hoeveel coagulatie behandelingen heeft u nodig?

 

Na één behandeling is gelijk resultaat te zien. Om het optimale resultaat te bereiken, zullen er in sommige gevallen meerdere behandelingen nodig zijn. De huidtherapeut geeft advies op maat.

 

Na de behandeling


Na de behandeling is de huid rood en kan wat gezwollen zijn. Na een aantal dagen ontstaat een korstje op de huid, welke na 10-14 dagen volledig herstelt.

De huid is de eerste twee weken na de behandeling kwetsbaar, daarom raden wij u aan om de huid twee weken na de behandeling te beschermen met een SPF van minimaal 30.

PRIJZENLIJST

Coagulatie

€ 65,-

klein gebied

Per behandeling

Coagulatie

€ 84,-

middelgrote gebied

Per behandeling

Coagulatie

€ 110,-

groot gebied

Per behandeling

Onze Vestiging

Hammarskjöldhof 38 3527 HE Utrecht

Mail Ons

utrecht@cliniclaras.nl

Bel Ons

030 808 01 35
06 81 89 40 17

Geef hier uw voorkeursdatum aan
    × Neem contact op