Neoderma

Biopeeling – Neoderma

 

Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren.

 

Neoderma

 

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten – die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. De slogan van Neoderma is niet voor niets ‘The Essence of Natural Beauty’.

Bio Peeling (chinese kruidenpeeling)

 

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) – de unieke biologische peeling van Neoderma – is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. De Neoderma Chinese kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid.

Het is een effectieve behandeling voor een acne huid, onzuivere huid, gevoelige/dunne huid, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, rimpels, verslapte huid en het is preventief verjongend.
De behandeling bestaat uit een reiniging, onzuiverheden verwijderen, Neoderma Biopeeling, verzorgend masker en als afsluiting oogverzorging, speciaal serum en een dag- of nachtverzorging.

Bio Peeling (chinese kruidenpeeling) van € 125,-

€ 105,-

per behandeling

ACTIE

Bio Peeling (chinese kruidenpeeling)

€ 300,-

€ 105,- + € 105,- + € 90,-

kuur van 3 behandeling

Bio Peeling New Earth van € 225,-

€ 185,-

per behandeling

ACTIE

Bio Peeling rug (chinese kruidenpeeling) van € 160,-

€ 145,-

per behandeling

ACTIE

Bio Peeling met dermapen

€ 300,-

per behandeling

ACTIE

Neoderma brengt schoonheid letterlijk terug naar de natuur. In het moderne Neoderma onderzoekslaboratorium selecteert men de beste en meest effectieve kruidenextracten om de allerbeste schoonheidsproducten samen te stellen. Door de actieve kruiden en plantenextracten die in Neoderma producten zijn verwerkt, kunnen veel huidproblemen worden verholpen.

Bio Peeling (chinese kruidenpeeling) light van € 110,-

€ 97,50

per behandeling

ACTIE

Bio Peeling (chinese kruidenpeeling) light

€ 280,-

€ 97,50 + € 97,50 + € 85,-

kuur van 3 behandeling

Welk resultaat kunt u verwachten bij bio peeling?

 

De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes.Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderd. Een spectaculair resultaat waarbij uw huid er direct goed uitziet. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar.

 

De behandeling bio peeling – chinese kruiden peeling Neoderma

 

De biopeeling is een behandeling waarbij we;

  • De huid reinigen met producten op uw huid aangepast
  • Dieptereiniging ( enzymatische peeling ) van de huid, verwijderen van oneffenheden
  • De biopeeling wordt verwarmd en vervolgens in de huid ingemasseerd
  • De behandeling wordt afgesloten met verzorgende en beschermende producten

 

 

Klik hier voor image peeling en facials

Onze Vestiging

Hammarskjöldhof 38 3527 HE Utrecht

Mail Ons

utrecht@cliniclaras.nl

Bel Ons

030 808 01 35
06 81 89 40 17

Geef hier uw voorkeursdatum aan
    × Neem contact op